Aragaz electrolux ekk54950ox

★★★★☆

Daca doriti sa gasiti aragaz electrolux ekk54950ox la preturi foarte accesibile, ati ajuns la locul potrivit. Opriti-va din tot ceea ce faceti si cititi fiecare dintre opiniile noastre despre fiecare aragaz electrolux ekk54950ox, astfel incat sa o puteti alege pe cea perfecta pentru dumneavoastra.

Top 10 Cele Mai Bune

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Care este numărul modelului aragaz electrolux ekk54950ox?

Modelele aragaz electrolux ekk54950ox includ următoarele:

Ekk54950ox.

Ekk54960ox.

Ekk54970ox.

Ekk54980ox.

Ekk55990ox.

Soba Ekk54950ox este o gamă mare, de dimensiuni mari, care este cu siguranță perfectă pentru familiile numeroase sau poate echipe. Are un fel de picior evazat, un design cu laturi înalte care face o sarcină ușoară de a pregăti mâncarea, plus suprafața sa mare de pregătire din fontă vă va găti mâncarea uniform și rapid. Această plită specifică dispune și de temperatura digitală electronică care vă permite să ajustați intervalul la temperatura preferată, astfel încât să vă puteți asigura cu ușurință că mâncarea este complet gătită. În plus, Ekk54950ox va fi, în general, gama ideală pentru familii sau grupuri mari, deoarece este ușor de curățat și vine cu o serie de caracteristici, făcându-l o alegere ideală pentru orice reședință.

Care sunt dimensiunile aragaz electrolux ekk54950ox?

Dimensiunea specială a ekk54950ox este de douăzeci și patru, 7x36.9x31.8 inci. Această gamă are o greutate de 4,3 lire și este realizată dintr-un material de vinil rezistent.

Care este prețul aragaz electrolux ekk54950ox?

Prețul de vânzare cu amănuntul al aragaz electrolux ekk54950ox este de obicei de 599,99 RON.

Care sunt caracteristicile la aragaz electrolux ekk54950ox?

De obicei, ekk54950ox are o varietate de caracteristici care îl fac o alegere excelentă pentru orice sobă. Exemplele includ un nou cronometru digital, un suport pentru carte de bucate, un sistem de filtrare a apei și un nou grătar cu arzător lateral. Cronometrul digital electronic, în special, vă permite să setați cronometrul în funcție de un anumit timp și apoi să urmăriți acest control în timp ce vă pregătiți. Cutia pentru cărți de bucate poate facilita păstrarea cărților de bucate aproape. Sistemul de filtrare a apei protejează apa din bucătărie de contaminarea curentă. Grătarul special cu arzător lateral permite unei persoane să-și pregătească mesele pe o foaie de copt pe grătarul, fără a fi nevoit să-și facă griji cu privire la căldura care vine de la cuptor sau poate de la aragaz.

De obicei, soba Ekk54950ox este strategia excelentă pentru persoanele care caută o sobă eficientă și fiabilă. Va fi ideal pentru persoanele care au nevoie de o sobă care să ofere tuturor căldură excelentă și satisfacție.

Gama Ekka54950ox este concepută pentru orice membru al familiei. Poate fi ușor de utilizat și are mai multe caracteristici pentru a face gătitul distractiv. În general, Ekka54950ox este excelent și pentru încălzirea meselor sau chiar a băuturilor răcoritoare. Nivel de căldură digital foarte scăzut plus un termometru electronic digital pentru cuptor. În plus, oferă un cronometru pentru cuptor și o tavă izolată pentru prepararea alimentelor. Ekka54950ox are, de asemenea, un cronometru digital electronic și chiar un cuptor electronic.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult