Aragaz retro pe gaz

★★★★☆

Daca doriti sa gasiti aragaz retro pe gaz la preturi foarte accesibile, ati ajuns la locul potrivit. Opriti-va din tot ceea ce faceti si cititi fiecare dintre opiniile noastre despre fiecare aragaz retro pe gaz, astfel incat sa o puteti alege pe cea perfecta pentru dumneavoastra.

Top 10 Cele Mai Bune

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Aragaz retro pe gaz?

Plite cu inductie: Acestea sunt realizate dintre sticla ceramica, ca si cele anterioare. Diferenta fata de aragaz retro pe gaz ar fi ca acestea incalzesc alimentele prin unde magnetice si o fac de cateva ori mai repede. Acest fapt inseamna ca incalzesc direct tigaia in pamant de farfurie, ceea ce inseamna ca daca atingem suprafata farfuriei, cesta nu se arde. Din acest motiv, cu inductie sunt cele mai sigure de la piata. Dar au si un mare dezavantaj: pretul lor ridicat.

In cazul plitelor vitroceramice, le putem clasifica in functie de dimensiunea lor: plitele de 60 cm, 80 cm si 70 cm latime. Fiind cea mai comuna dimensiune de 50 cm, in Hermanos Perez avem o mica varietate de plite vitroceramice de cesta dimensiune. Acest prototip de plita are doua zone de gatit, zece niveluri de putere, blocare de securitate cu scopul de copii si deconectare automata.

Foc, vitroceramica si inductie - Inainte de a incepe cu plitele cu inductie in profunzime, ii nevoie sa clarificam cinci aspecte de baza, cum este diferentele dintre diferitele tipuri de aragazuri care pot fi delicate astazi. Precum si alte alternative de gatit.

In plus, se afla si consumul de energie. Potrivit OCU, aragaz retro pe gaz mananca cu 20-40 % mai putina potenta decat o ceramica traditionala. Acest fenomen se datoreaza sistemului pe care il folosesc cu scopul de incalzire, care concentreaza puterea intr-un oarecare punct si nu in intreaga zona.

Plitele ceramice pot fi radiante sau cu halogen. Acestea au un sistem bazat pe rezistenta electrica sau pe placa cu halogen, in functie de model, care se incalzeste si, prin urmare, se incalzeste si ceea ce se descoperi deasupra. In cazul rezistoarelor, cesta se face cu ajutorul electricitatii, iar in celalalt cu ajutorul luminii infrarosii cu halogen.

Dimensiunile plitelor vitroceramice: Atunci cand alegem o plita, fie ca este vitroceramica, cu inductie sau cu gaz, ii nevoie sa luam in considerare spatiul de pe blatul de fenomen printre bucatarie. In functie de spatiul disponibil cu destinatia de instalarea plitei alese, vom putea selecta dimensiunea fara defect care se nimereste cel mai corect nevoilor noastre.

Foc, vitroceramica si inductie - Inainte de a incepe cu aragaz retro pe gaz in profunzime, trebuie sa clarificam unul sau doua aspecte de baza, cum este diferentele intre diferitele tipuri de aragazuri care pot fi rafinate astazi. Precum si alte alegeri de gatit.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult