Cele mai bune produse de calitate la preturi super mici.

Arzator cu spirt

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de arzator cu spirt sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de arzator cu spirt la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Cele mai bune produse calitate pret

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Ce pret are Arzator cu spirt?

In plus, am analizat durata de spalare, cat de eficiente au fost ciclurile de spalare accelerata (daca erau disponibile) si cata apa a fost retinuta in incarcatura dupa centrifugare. Am cantarit incarcaturile de rufe inainte de a intra in arzator cu spirt si imediat dupa ce au terminat ciclul (umeda) pentru a calcula procentul de umiditate dupa centrifugare. Cu cat incarcatura ar fi mai umeda, cu atat mai mult timp are necesitate in uscator, ceea ce ar putea insemna un consum mai scurta de energie in general.

Am vorbit cu reprezentanti de pe P&G, producatorul Tide si al altor detergenti. Acestia au impartasit trei informatii despre mecanica si chimia a ceea ce se intampla in interiorul unei masini de spalat in moment ce functioneaza si de ce modelul afecteaza performanta de curatare.

Cum se echilibreaza aparatul? Veti sti cu destinatia de masina tine de spalat este dezechilibrata daca vibreaza excesiv, genera mult zgomot si se deplaseaza prin spalatorie. La a o readuce la o stare de echilibru, mai intai verifica incarcatura si vezi daca articolele sunt asezate uniform. Articolele voluminoase ar trebui sa fie pe laturile opuse ale cuvei. Apoi, asigurati-va pentru picioarele masinii de spalat sunt la aceeasi inaltime, iar podeaua de sub ea este uniforma si plata. Daca masina dumneavoastra se afla pe un piedestal, aplicati aceiasi pasi cu privire la piedestal.

Acestea vor depinde de tipul de arzator cu spirt pe care il aveti. Ar trebui sa treceti ocazional un prosop de-a lungul garniturilor din jurul usii cu scopul de a preveni aparitia mucegaiului. La a curata cosul de spalare, verificati manualul de utilizare; majoritatea recomanda sa treceti intr-un detergent cu privire la o data pe luna. Puteti ajuta la prevenirea aparitiei mucegaiului lasand usa deschisa dupa terminarea unei spalari cu privire la a permite uscarii umiditatii reziduale.

Capcana: Este compact, cu aproximativ jumatate printre valoarea unei masini de spalat tipice cu incarcare frontala. Daca gasesti o familie numeroasa si preferati sa iti spalati rufele in 5 sau cinci incarcaturi enorme pe saptamana, cesta nu este cu privire la dumneavoastra. Si nu va incapea o plapuma king-size. Dar cu privire la marea majoritate celorlalti oameni, va functiona foarte in sortiment corect - te ajuta cu scopul de a incapea o incarcatura de haine de 12 kilograme, aceeasi cantitate care poate incapea intr-o masina de spalat tipica cu incarcare superioara cu agitator de pe o spalatorie. Si, daca mai conteaza, cesta ar fi dimensiunea tipica in Europa.

Spuneti adio schimbarii incarcaturilor. Si, ceea ce este iubit ar fi cu scopul de acest singur aparat de 24 de inci te ajuta cu scopul de a fi ascuns intr-un dulap sau sub un blat. Un alt beneficiu este cu directia de combinatiile nu au ventilatie, deci pot fi amplasate oriunde.

Cel mai bun tip de arzator cu spirt pentru gospodaria dumneavoastra ar fi determinat de amenajarea spatiului de locuit, de stilul tine de viata si de preferintele voi Daca incapere dvs. nu are o camera de spalatorie dedicata, ar trebui sa luati in considerare un model stivuibil, all-in-one sau portabil, care va economisi spatiu si poate eventual sa incapa cu un dulap. Daca gasesti o familie numeroasa sau spalati frecvent articole voluminoase, cum ar fi o plapuma, in acel caz de mare calitate este cea mai geniala preferinta ca dumneavoastra. De aici, vei prefera sa cumparati dintre un model cu incarcare din frunte sau cu incarcare superioara. Poate pretinde mai multa intretinere ca a evita aparitia mucegaiului si a mucegaiului, dar un prototip cu incarcare superioara nu are, de obicei, un design stivuibil.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult