Aspirator albatros sticky eco 2 in 1 800 w rosu

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de aspirator albatros sticky eco 2 in 1 800 w rosu sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de aspirator albatros sticky eco 2 in 1 800 w rosu la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Aspirator albatros sticky eco 2 in 1 800 w rosu?

In plus, au aparut acum aspirator albatros sticky eco 2 in 1 800 w rosu. Acestea sunt care se spala singure si ii nevoie doar sa fie programate. Principala problema cu aceste ar fi ca sunt mult mai scumpe.

Dezavantaje: Rezervorul in care se colecteaza murdaria are o marime foarte mica, avand in vedere dimensiunile sale compacte (0,3 litri), asa incat ii nevoie golit frecvent. Autonomia sa nu depaseste 45 de minute. Fiti atenti la momentul de reincarcare.

In general, principalul avantaj al saniutelor este ca au mai multa potenta decat modelele fara fir si o mai mica versatilitate de utilizare. Este un aspirator puternic, capabil sa reziste la o zi lunga de curatenie. Pe de alta parte, acestea sunt mai usoare si mai putin manevrabile. Desi au roti, cablul ar fi din luni in timp deranjant si trebuie sa il trageti si sa schimbati prizele in momentul cand aspirati toata casa. De asemenea, acestea ocupa mai mult spatiu de depozitare, ceea ce ar fi anume de fundamental in apartamentele mici.

La fel ca in cazul unui aspirator albatros sticky eco 2 in 1 800 w rosu fara fir de tip matura, autonomia ar fi importanta. Durata medie este de 120 de minute, destul cu scopul de a ingrijeste 100 m. Timpul de incarcare ar fi cuprins dintre doi si opt ore. Sistem de navigatie. Senzorii se asigura ca robotul se muta prin casa, fie aleatoriu, fie prin cartografierea fiecarei odaie cu ajutorul camerelor si al laserelor, in acest mod incat sa recunoasca oricare coltisor.

Dezavantaje: Autonomia sa poate ajunge la maximum 50 de minute. Acesta este conectat la reteaua electrica si iti trebui sa asteptati sa se incarce inainte de a-l utiliza printre nou, ceea ce poate dura 6 ore. Capacitatea rezervorului este redusa: printre 0,4 si 0,8 litri.

Aspiratoare robotizate: Acestea sunt aspiratoare plate, inteligente, care matura si aspira si pot, de asemenea, sa dea cu mopul. Acestea sunt alimentate de baterii reincarcabile. Acestea sunt controlate prin intermediul unui buton sau al unei aplicatii specifice instalate pe telefonul mobil (de unde si numele de robot). Acestea costa din 110 si 1.200 de euro.

Pe de o parte, acestea pot fi utilizate ca aspirator albatros sticky eco 2 in 1 800 w rosu de uz casnic cu destinatia de aspirarea zilnica. Iar pe de alta parte, ca cu destinatia de garaje, subsoluri sau, in general, in locurile unde este obisnuit sa se gaseasca murdarie mai groasa, scurgeri sau balti de lichid care ii nevoie indepartate.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult