Aspirator de putere mare

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de aspirator de putere mare sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de aspirator de putere mare la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Ce pret are Aspirator de putere mare?

In plus, am analizat perioada de spalare, cat de eficiente au fost ciclurile de spalare accelerata (daca erau disponibile) si cata apa a fost retinuta in incarcatura dupa centrifugare. Am cantarit incarcaturile de haine inainte de a intra in aspirator de putere mare si imediat dupa ce au terminat ciclul (umeda) cu privire la a determina procentul de umiditate dupa centrifugare. Cu cat incarcatura ar fi mai umeda, cu atat mai putin moment are lipsa in uscator, ceea ce ar putea insemna un consum mai scurta de putere in general.

Rulati un ciclu de autocuratare. Acest lucru inseamna fara haine, apa foarte fierbinte si un detergent pe baza de acid boric, precum Affresh. Majoritatea masinilor de spalat au un ciclu dedicat de autocuratare, in acest fel cu scopul de folositi-l daca ar fi disponibil.

Acum, nu iti puteti astepta sa faca munca unei masini de dimensiuni normale. Cu toate acestea, probabil cu privire la vei fi impresionat de ceea ce cesta este capabila sa faca cu o forta de 2,8 picioare cubice. Poate spala paturi, cearceafuri, prosoape si multe altele - doar cu scopul de poate nu toate deodata. In plus, se afla trei caracteristici excelente incluse pe aceasta, cum ar fi un comanda de spalare dintre otel inoxidabil care iti impiedica acumularea de rugina si un dozator automat cu destinatia de detergent, balsam de lenjerii si inalbitor.

Cum se echilibreaza aspirator de putere mare? Veti sti cu scopul de masina tine de spalat este dezechilibrata daca vibreaza excesiv, genera mult zgomot si se deplaseaza prin spalatorie. La a o readuce la o stare de echilibru, mai intai verifica incarcatura si vezi daca articolele sunt asezate uniform. Articolele cuprinzatoare ar trebui sa fie pe laturile opuse ale cuvei. Apoi, asigurati-va ca picioarele masinii de spalat sunt la aceeasi inaltime, iar podeaua de sub ea ar fi uniforma si plata. Daca masina voi se gasi pe un piedestal, aplicati aceiasi pasi cu destinatia de piedestal.

Este suficient de asemanatoare cu piedestal TwinWash de pe LG, pe care am mentionat-o mai devreme, dar in pamant sa fie amplasata la baza, cu directia de la LG, scurta masina de spalat de pe Samsung se afla in schimb deasupra. Una mini ar fi ideala cu scopul de spalarea ager a rufelor rafinate sau a hainelor usor murdare. Daca vrei sa folosesti apa calda pe de ridicat si rece pe cea de jos, esti liber sa o faceti si tu.

Daca esti adeptul, acest prototip de la Samsung are o marime extrem de mare, ideala cu directia de familiile mari. Masina de creste valoarea are o capacitate de 5,4 metri cubi, cu un rotor care ar fi mai delicat cu hainele decat agitatorii traditionali, iar tamburul intre otel inoxidabil are un model exceptional pe pereti care ajuta la extragerea unei cantitati mai importanti de apa din rufe la sfarsitul ciclului.

Daca o masina silentioasa conteaza, luati in considerare cumpararea unei aspirator de putere mare care cumpara un scor foarte bun in testele noastre de zgomot. Veti sti ca functioneaza, dar nu ar trebui sa iti deranjeze. Si in moment ce marea majoritate producatorilor au redus vibratiile pe care masinile cu incarcare din fata de dimensiuni folositori le transmit pe podea, uitati-va cu atentie la scorurile de vibratii in evaluarile noastre.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult