Aspirator de spalat

★★★★☆

Presupun ca ai cautat ceva legat de aspirator de spalat sau foarte similar. Ei bine, astazi este ziua ta norocoasa pentru ca am gasit cele mai bune produse legate de aspirator de spalat la un super pret. Nu pierde timpul si cumpara acum fara sa te misti din casa.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Aspirator de spalat?

Capacitatile mai mari au uneori cu scopul de rezultat aspirator de spalat care ar fi cu opt sau cinci inci mai lata decat cele 27 de inci obisnuite; acelasi fenomen este valabil si cu destinatia de uscatoare. Masurati spatiul pe care il ai la dispozitie si lasati cel mult 15 cm in spate cu destinatia de racordurile de apa si cu aproximatie un centimetru din masina de spalat si uscator. Masurati usile de pe odaie dumneavoastra cu privire la a va asigura pentru o noua masina de spalat te ajuta pentru a trece prin ele. Verificati dimensiunile in clasificarea masinilor de spalat si retineti care dintre masinile cu incarcare din frunte pot fi stivuite intr-un uscator asortat. Daca spatiul ar fi restrans, luati in considerare si masinile de spalat compacte pe care le-am testat.

Capacitatea este cinci intre cei mai importanti factori de luat in considerare in momentul cand cumparati. Atunci cand cumparati este necesar sa luati in considerare nu numai cat de multe lenjerii spalati acum, ci si cat de multe iti asteptati sa spalati in viitor. O masura de noua picioare cubice este suficienta ca a ingrijeste printre 12 si 16 kg de rufe, iar acest fapt ar trebui sa fie deajuns cu destinatia de o familie de doua persoane. O unitate cu o putere mai mare, de 4,5 picioare cubice, poate voi pana la 20 de kilograme de rufe, o nevoie cu destinatia de o familie mai mare. O plapuma king-size iti incapea intr-o masina de 3,8 picioare cubice, dar nu ar trebui sa adaugati nimic altceva la incarcatura in timp ce o spalati. Veti avea necesitate de 5,8 picioare cubice de spatiu cu scopul de a curata plapumi king-size si seturi complete de lenjerie de pat intr-o singura incarcatura.

Daca doriti la reduceri posibil, ati putea lua in considerare cumpararea celei mai accesibile masini de spalat cu incarcare din frunte pe care o puteti gasi. Una intre acestea va fi aproximativ mereu mai performanta decat cele cu incarcare superioara cu pret similar, iar fiabilitatea asteptata ar trebui sa fie cu aproximatie aceeasi.

Acordati o atentie foarte folositoare ciclurilor exceptionale de spalare de pe aspirator de spalat. O masina certificata Woolmark te ajuta cu scopul de a spala articole de imbracaminte intre lana, in timp ce unele masini au motive deosebite ca matase. Daca purtati frecvent articole delicate, un stil de spalare manuala va te ajuta pentru a dispensa de multa munca manuala. Unele masini au setari anti-creseala si de calcare usoara, ceea ce iti facilita ingrijirea acelor articole pe care este necesar sa le calcati la sfarsitul spalarii.

Am vorbit cu reprezentanti de la P&G, producatorul Tide si al altor detergenti. Acestia au impartasit trei detalii despre mecanica si chimia a ceea ce se intampla in interiorul unei masini de spalat in timp ce functioneaza si de ce modelul afecteaza performanta de curatare.

Indiferent ce aveti in vedere, sa stiti cu scopul de o capacitate mai scurta de 4,5 picioare cubice se potrivesc cu nepasare unei plapumi king-size in testele noastre. Iar daca garantia conteaza, majoritatea masinilor de dimensiuni mari testate au o garantie de un an cu directia de piese si manopera. Ofera garantii cuprinse intre unul sau doi si 5 ani. Veti vedea informatii despre calitate si asigurare in evaluarile noastre.

Majoritatea marcilor ofera o credinta de un an cu directia de masinile de spalat, dar, potrivit Asociatiei Nationale a Constructorilor de Locuinte, aspirator de spalat are o vremea de viata de aproximativ 7 ani. Va indrumam sa renuntati la o garantie extinsa, deoarece, in medie, reparatiile in epoca duratei de viata a aparatului nu vor fi mai importanti decat costul garantiei in sine.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult