Aspirator irobot roomba 980

★★★★☆

Daca doriti sa gasiti aspirator irobot roomba 980 la preturi foarte accesibile, ati ajuns la locul potrivit. Opriti-va din tot ceea ce faceti si cititi fiecare dintre opiniile noastre despre fiecare aspirator irobot roomba 980, astfel incat sa o puteti alege pe cea perfecta pentru dumneavoastra.

Top 10 Cele Mai Bune

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Care sunt caracteristicile aspirator irobot roomba 980?

Roomba 980 este probabil cel mai nou și destul de popular aparat de curățat podele de pe piață. Unele dintre caracteristicile aspiratorului standard constau în:

Coș de gunoi cu o nouă capacitate de până la 3600 de inchi dreptunghiulari.

Container încălzit prin pardoseală.

Coș de gunoi care este lavabil.

Instrument de spargere.

Design fără sac.

Greutate 10,8 lbs.

Snur de 11 picioare.

Doi ani garanție.

Roomba 980 este un aspirator grozav pentru proprietarii ocupați care doresc un aspirator eficient și de încredere. Are un fel de tomberon semnificativ plus un volum de caracteristici care îl fac o alegere bună pentru proprietarii ocupați.

Care sunt dimensiunile aspirator irobot roomba 980?

Dimensiunile acestui aspirator irobot roomba 980 sunt de fapt 12,6x8,2x6,9 inci.

Care sunt caracteristicile la aspirator irobot roomba 980?

Irobot Roomba 980 este un aspirator automat care include multe caracteristici care te-ar putea interesa. Unele dintre caracteristici includ capacitatea de a se mișca la 360 de grade, un coș de gunoi care poate conține până la 3,5 galoane de particule, precum și software-ul pentru crăpături, care este perfect pentru curățarea spațiilor mici. Roomba 980 este, de asemenea, reîncărcabil standard și are o nouă autonomie a bateriei de până la 10 ore.

Care sunt dimensiunile aspirator irobot roomba 980?

Roomba 980 este aspiratorul software care include dimensiuni de 9x9x9 ins. Poate fi de dimensiunea unui aspirator obișnuit, deși are câteva caracteristici suplimentare care îl fac mult mai simplu perfect pentru aspiratoarele robotizate automate. De exemplu, roomba 980 are un nou cap care se mișcă într-un mod circular, ceea ce îl face mai eficient în curățarea covoarelor și chiar a podelelor. Roomba 980 are, de asemenea, un fel de program pentru crăpături, care este excelent pentru curățarea spațiilor înguste.

În general, Irobot Roomba 980 este un aspirator mai bun, care este ideal pentru camerele curate. Poate fi ușor de utilizat și ușor de îngrijit, făcându-l ideal pentru familiile tinere ocupate. Cu capabilitățile sale de înaltă calitate și cu costuri reduse, în general, Irobot Roomba 980 poate fi o alegere excelentă pentru oricine cumpără un aspirator mai rafinat, care poate primi un compliment.

Soluția de aspirare IRObot prin roomba este un aspirator grozav pentru cei care caută un aparat de curățat covoare cu o mulțime de funcții noi. Are o selecție grozavă de caracteristici care îl fac o alegere fantastică pentru oricine caută un aparat de curățat cu multe capacități. Una dintre caracteristicile care este deosebit de utilă este capacitatea de a îndepărta murdăria și praful, păstrând în același timp o vedere bună asupra capului câinelui. Marea caracteristică a IRObot Carpet Cleaner este capacitatea de a curăța întreaga proprietate sau o anumită locație. Poate fi dificil să alegeți aspiratorul potrivit pentru o anumită lucrare, cu toate acestea, IRObot Carpet Cleaner va face procesul mult mai ușor.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult