Aspirator vertical powerpro aqua 3 in 1 philips fc6408 01

★★★★☆

Daca doriti sa gasiti aspirator vertical powerpro aqua 3 in 1 philips fc6408 01 la preturi foarte accesibile, ati ajuns la locul potrivit. Opriti-va din tot ceea ce faceti si cititi fiecare dintre opiniile noastre despre fiecare aspirator vertical powerpro aqua 3 in 1 philips fc6408 01, astfel incat sa o puteti alege pe cea perfecta pentru dumneavoastra.

Top 10 Cele Mai Bune

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Care sunt dimensiunile aspirator vertical powerpro aqua 3 in 1 philips fc6408 01?

Dimensiunile aspirator vertical powerpro aqua 3 in 1 philips fc6408 01 se dovedesc a fi 10,13x13,94x29. Centimetri de vară.

Câți amperi are aspirator vertical powerpro aqua 3 in 1 philips fc6408 01?

Aspiratorul Philips FC6408 include un motor powerpro Laurel 3 care poate curăța temeinic atât suprafețele podelei, cât și covoarele. Acest produs de curățat covoare are un sistem cu trei filtre care îl ajută să îndepărteze rapid și eficient toată murdăria și resturile de pe podea și covoare.

Cât de puternic este aspirator vertical powerpro aqua 3 in 1 philips fc6408 01?

Aspirator vertical powerpro aqua 3 in 1 philips fc6408 01 este un fel de aspirator puternic care este perfect pentru a curăța aproape orice punct mic. Motor electric excelent de 6500 W plus o tehnică de sac ciclon care va ajuta la curățarea temeinică chiar și a celor mai dificil de curățat. În plus, filtrarea digitală electronică specifică facilitează îndepărtarea a 99% din murdăria și resturile.

Care sunt caracteristicile la aspirator vertical powerpro aqua 3 in 1 philips fc6408 01?

Soluția Philips FC6408 de aspirator sus și jos este cu adevărat un aspirator puternic, care are mai multe caracteristici care îl fac perfect pentru închirieri de apartamente și reședințe. Acest aparat de curățat covoare specific are un mod 3-în-1 care vă permite să curățați mai bine atât partea superioară, cât și cea inferioară a acestui aspirator. Fc6408 are un nou instrument pentru fisuri, care este cu siguranță excelent pentru curățarea locurilor înguste. Aspiratorul oferă, de asemenea, un fel de coș de gunoi care poate conține până la trei sute cincizeci de greutăți de particule, ceea ce poate fi grozav pentru curățarea locurilor mici.

Aspiratorul portabil Philips FC6408 este excelent pentru cei care au nevoie și de un aspirator care să poată fi folosit atât de sus în jos, cât și plat. Acest aspirator are multe caracteristici frumoase care îl fac o alegere excelentă pentru oricine caută un produs de curățat covoare care poate fi aplicat vertical și chiar plat. În general, Philips FC6408 poate fi și ușor de utilizat, datorită setărilor sale simple. Acest aspirator special va fi ideal și pentru cei care doresc să economisească timp, deoarece oferă o serie de funcții care îl fac ușor de utilizat.

Aspiratoarele utilizabile sunt perfecte pentru familiile mai mari, permițându-vă să curățați cele două de sus și, de asemenea, nivelul inferior al spațiului dumneavoastra Care, în plus, sunt perfecte pentru curățarea suprafețelor mari, deoarece au un motor puternic și sunt, de asemenea, capabile să absoarbă o cantitate mare de resturi și murdărie.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult