Centrala peleti 80 kw

★★★★☆

Daca doriti sa gasiti centrala peleti 80 kw la preturi foarte accesibile, ati ajuns la locul potrivit. Opriti-va din tot ceea ce faceti si cititi fiecare dintre opiniile noastre despre fiecare centrala peleti 80 kw, astfel incat sa o puteti alege pe cea perfecta pentru dumneavoastra.

Top 10 Cele Mai Bune

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Care este diferența dintre o instalație de peleți centrala peleti 80 kw și o instalație de peleți de 100 kW?

Ambele tipuri de cultivare a peleților identificate mai sus vor fi de 80 kW și 75 kW. Cu toate acestea, există și alte tipuri de plante de apartament cu pelete și, de obicei, cele două menționate nu sunt de obicei singurele tipuri. Plantele de apartament cu peleți pot fi grupate pur și simplu după puterea lor în kW sau în kwatti.

O sămânță de peleți kW este cel mai răspândit tip și da, produce în jur de 1500 kWh/h. O instalație de peleți de 75 kW, în schimb, produce aproximativ 80.000 kWh/noapte.

Există o serie de considerații atunci când alegeți o nouă instalație de peleți. Primul este costul. O instalație de peleți de 1.000 kWh/zi costă aproximativ 12.000 RON, în timp ce o instalație de peleți de 80.000 kWh/zi costă aproximativ 465.21.000 RON.

Un alt aspect va fi dimensiunea asociată plantei. Cultiva de peleți de 1.500 kWh/zi de lucru poate fi proiectată până la o dimensiune de 20 de hectare, în timp ce o instalație de peleți de 85.1000 kWh/oră poate fi proiectată până la o dimensiune de 95 de hectare.

În cele din urmă, tipurile specifice de peleți utilizate într-un anumit tip de cultură de peleți au un nou efect uriaș asupra performanței plantei. Cea mai comună formă de peleți utilizată în culturile de peleți sunt peleții din lemn. Chiar și așa, alte tipuri de peleți, la fel ca peleții de combustibili fosili, pot fi, de asemenea, utilizați cu ușurință în plantele de apartament cu peleți.

Care sunt beneficiile folosirii centrala peleti 80 kw?

Într-un cuvânt, beneficii! Fiecare dintre cele mai semnificative:

Costuri reduse de rezistență.

Aer de calitate mai bună.

Emisii reduse.

Creșterea calității produsului.

Efect ecologic redus.

Durata de viață a instalației de peleți creează o opțiune cu impact mai redus față de dispozitivele tradiționale de încălzire și răcire. Aceasta înseamnă că companiile împreună cu persoanele fizice pot economisi bani din influența ecologică individuală și chiar pot economisi asupra impactului lor asupra mediului!

Care sunt dezavantajele folosirii centrala peleti 80 kw?

Dacă doriți să construiți o cultură de peleți, acum există câteva lucruri de care trebuie să aveți în vedere. Primul este efectul asupra mediului. Plantele de apartament cu peleți produc o mulțime de deșeuri, care pot elibera o serie de poluanți în aer. Recunoașterea unui atac ia în considerare în mod normal nivelul de zgomot legat de aceste plante de apartament. În cele din urmă, poate doriți să vă uitați la costul peleților.

De ce este centrala peleti 80 kw mai bun decât o instalație de peleți de 100 kW?

Centrala peleti 80 kw este mult mai bună decât iarba de peleți de 100 de kilowați, deoarece creează mult mai multă căldură, acoperă o suprafață mai mare și are o speranță de viață mai lungă.

De obicei, legumele peletate prezentate în acest articol sunt de obicei o sămânță de 80 kW. Această fabrică este pregătită să producă până la 3.000 kg de peleți pe zi lucrătoare. Fabrica este de obicei situată în orașul german Heidelberg și este una dintre cele mai fiabile fabrici de peleți din lume.

De obicei, instalația de peleți de 80kw este foarte mare, împreună cu iarba de peleți eficientă. Acest lucru generează pelete de înaltă calitate pentru piață. Trandafirul este cu siguranță alimentat pur și simplu cu gaz natural. Acesta are o capacitate nouă de până la optzeci, 1000 de metri de toate tipurile de peleți pe zi lucrătoare. Trandafirul are o linie de generație care poate fi automatizată. Planta are o metodă de aer proaspăt care menține legumele curate. Planta are un regulator de temperatură care permite legumei să producă peleți la temperatura potrivită.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult